Meditatsioonis puhastad end kolmel erineval tasandil vanast, raskest ja madalast, mis võivad olla takistuseks uue maailma energiasagedusega ühtsustumiseks ja elada heaolus, harmoonias ja terve olemises ning kolmes erinevas maailmas avad oma südame tasandit. Taaslood sellega enda olemusele Mina Looja teadlikkust, tõstes end kõrgemale sageduse tasandile, et hakata seeläbi looma iseenda elu reaalsust.
Kõik on energia ja kõik baseerub energial ning läbi energia muundamiste, korrastamiste, uuendamiste saame luua endale parema tervise, tugevama immuunsüsteemi, õnneliku ja rõõmsa elu, iga hetkelise rahu ja tasakaalu seisundi, küllust igal tasandil, heaolu kõiges ja kulgemise edus.
Sagedused Sinu ümber muutuvad kogu aeg ja uuesti oled energiates, mis mitte ainult ei võimalda, vaid lausa ootavad Sult enda teadlikkuse tõstmist hetke ja iseenda teadlikkusse. Iseenda teadlikkusse oma vaimolemusest ja valgusteadvusest, oma algsest vaimu jõust ja väest, mida omasid siia maisesse maailma kehastumise hetkel ning iseenda Looja olemuse ühisteadvusesse.
Läbi südame teadlikkuse oled igal hetkel ühenduses iseenda vaimuvalgusega ja Universumi armastuse valgusega ning saab toimuma teadlik tegelik loomine.
Selleks, et see võimalik oleks avame südame keskme esmalt maisel, seejärel Universumi Algse Valguse tasandil ning aeg on käes ka Sinu tuleviku Mina südame valgusega ühildumiseks liikudes portaalis Sinu tuleviku maailma.
Südame avardudes aktiveerub Sinu Südame Vortex lubades DNA heeliksitel reastuda ja Sul tõusta Universumi Algsesse Valgusesse taasühinema oma tähel sündides Sulle antud jõu, väe ja algsete võimetega, taastades iseenda teadlikkus oma valgusolemusest.