Hei armas!

Julge elada! Kui mitte, siis on hirm ja Sa elad usu ning usalduse puuduses. Siis oled kogu aeg hirmu all, et Sinuga midagi võib juhtuda, et midagi läheb halvasti, et Sa kordad kellegi – suguvõsa, eellaste, vanu asju, et Sa teed midagi valesti, et Sa ei ela teiste äranägemise järgi. Julgemata elada, oled Sa hirmudes, ebakindluses, ja see tekitab Sinu kehas, sinu olemuses süütunnet ja ka viha, et sa ei saa elada täie rinnaga aga samas Sa ei julgegi, sest Sinus on hirm a´la, et mis siis, kui ma ei meeldi teistele, kui minust arvatakse halvasti. Mis siis, kui ma pole täiuslik. Mis siis, kui minu üle mõistetakse kohut, jne.

Tegelikult on see suur suur ebakindlus, hirm ja mitte julgemine elada ning usalduse puudus, et Sul võiks hästi minna, et oled väärt ainult parimat, et oled väärtuslik, et oled väärt küllust, armastust ja heaolu. Kõik on omavahel seotud ja üks põhjustab teist ja see omakorda esimest. Need kõik on piirangud, mida lood ise enda ellu, mida lubad oma energiatesse ja mille järele elatakse põlvkondadest põlvkondadeni, ning mida sinusse programmeeritakse juba kohe peale siia maailma sündimist.

Sul on aeg sellest nö nõiaringist välja end tõmmata, hakates iseennast teadvustama iseenda elu loojana. Otsusta, et see on Sinu elu ja et hakkad elama üks hetk korraga, siin ja praegu, iseenda imelist elu. Otsustamine on kõige alus, sest siis saad ennast hoomata tõeliselt valgusolendina, elades hetke teadlikkuses ja iseenda valgusteadlikkuses ning Universumi Valgus toetab Sind igal Sinu sammul ja igas Sinu otsuses.

Iga hetkega, iga päevaga liigud rohkemasse usaldusse ja elad piirangute vabalt, avastades vabaduse võlu ning iseenda jõu ja väe. Teed otsuseid ja valikuid, lähtuvalt sisetundest, laskmata mõjutada ühisvälja müral, ega ka ühiskonna mustritel. Hakkad olema täiuslik Universumi looming, Looja Olevus.

Valgust ja armastust

Marge