VALGUSTEADLIKKUSE INSPIRATSIOONIKAARDID
Kaardid on juba luues tõstetud Valgusesse ja õnnistatud Universumi imeliste vibratsioooidega, olles energiates helged, kerged, õhulised ning tingimusteta armastust kiirgavad.
2021 aasta üks jõulude eelsetest hommikutest äratas mind üllatusega – sain esimese asjana teada, et inspiratsioonikaardid on juba valmis! Minu esimene lapseke selles vallas. Olin nii põnevil, ja ootel, millal saan ka ise neid omas käes hoida. Ja juba paari päeva pärast oli võimalus kõigile avanenud neid omale pihku saada ja varuda jõuluvanale kingikotti panemiseks armsate sõprade ja lähedaste jaoks.

Kaardid tulid ise minu ellu, sest olin loomas Kanaldatud Valguse Sõnumite kaarte aga Valgusteadlikkuse inspiratsioonikaardid trügisid vahele. Lihtsalt tulid ja lükkasid teiste kaartide väljatulemise edasi. Sõnumid inspiratsioonikaartidele Sinu jaoks tulid ühe õhtu jooksul kanaldusena ja neid on 55 ehk 1. Number ühte nimetatakse ka Meitri numbriks. Juhatus kaartide enda omaks tegemiseks ning kaartide võtmiseks tuli samuti kanaldusena Universumist. Muidugi pole reegleid ja Sina Looja olevusena saad ise luua omale oma meelepärase kaartidega suhtlemise viisi. Usalda ennast.
Valgusteadlikkuse inspiratsioonikaardid saadetigi Sulle kõrgemate Valgusjõudude poolt abilisteks loomaks Sinusse sisemine rahu ja tasakaalu seisund, teadlikkuses olemiseks ümberringi toimuvast aga ka aitamaks Sul igapäevaselt nii tõsta enda sagedust, kui olla kõrgemas sageduse tasandis.
Praegusel segasel, hirme täis ajaperioodil, kus ühiskonnas toimuvad erinevad sündmused ja energiamaailmas energiates sageduste muutusega kaasnevad erinevad tajumised – tunnetamised nii kehalisel, kui hingelisel tasandil, on hea, kui omad abivõtteid jäämaks tasakaalu ja rahu seisundisse, ka teadlikkusse toimuvast ja nende (toimuva) tähendustest.
Kuna olen Universumi Algse Valguse kanal, siis edastati läbi minu idee ja info inspiratsioonikaartidest, mis aitaksid Sul igapäevaselt ennast hoida, taastada, või tuua iseend teadlikkuse seisundisse, usaldamaks iseenda jõudu, väge ja intuitsiooni ning mitte laskma end mõjutada manipulatiivsetel hirmutamistel välisest maailmas ning jääda iseendaks. Usaldama ja uskuma iseenda sisetunnet. Teadma, et oled väärtuslik, armastatud ja õppima ka ise ennast armastama ning lubama endale heaolu, armastust, küllust, rõõme, õnne, edu ja terve olemist.
Eile oli mul seanss ühe armsa inimesega, kes ütes, et ei suuda endale lubada olla õnnelik ja uskuda, et on väärt seda. Olles iseenda teadlikkuses, elades hetkes ja kohalolus, tõstad end vertikaalelu ajajoonele ja hakkad elama igapäevaselt hetke teadlikkuses, siin ja praegu. Lubades endale parimat, lubades eksimusi – armastavalt naeratad neid tehes, koged juhtunut ja tõused teadlikkuses kõrgemale. Ei hurjuta ennast, vaid armastavalt paitad nagu last ja möönad, et ikka juhtub aga edaspidi juba tean ning olen targem.
Need kaardid on mõelud just selleks, et aidata Sind inspireerida olema teadlik energiaolevus siin Maa peal elades. Mõistma enda potensiaali. Teadvustama iseenda olemust Valgusolendina, Looja Vaimuna. Mõistma, et iga inimene on täitunud valgusest, kiirgab välja valgusenergiat,ja põhineb valguseenergial ja loob kõike valguse ja armastusega…. Kui ta loob kõike oma sisemise mina ehk siis Vaimolevuse soovil, teadlikkuses ja olles temaga ühenduses.
Kaardid aitavadki Sul ühendusse saada oma sisemise minaga. Iga päev kaarte võttes ühendud Sa automaatselt Algallikasse, Looja Lättessse, täitud iseenda algolemuse energiatega ja taastuvad Sinu jõud ja vägi, sinu teadlikkus iseenda loomejõust ning tasapisi varem või hiljem hakkad sa mõistma, õigemini suutma igapäevaselt olema iseenda valguse jõu ja väe olekus. Siis ei lase sa ennast hirmutada ühiskonna, ühisvälja madalatel energiatel, vaid oled iseenda teadlikkuses ja tead, et Sina Looja Vaimuna selles kehas, mis sulle on antud maises maailmas eksisteerimiseks tegelikult ei koge kõike seda, vaid kogeb sinu mõistus ehk egoteadvus.
Oled mõjutatav tänu erinevate mustritele, mudelitele, programmidele, mida oled elades endale setitanud ja alateadvusse salvestanud. Sul on vaja välja saada piiranguliste mustrite programmide illusoorsest infoväljast ja hakata baseeruma iseenda sisemistel tarkusel, teadmistel, tunnetustel, sest sina oled Looja Vaim. Ütle endale iga päev – Mina olen see, kes ma olen ja kinnita endale, et sina oled looja olevus, Looja Vaim .
Kaardid ei nõua, et tegeled, mingite vaimsete asjadega, või et oled vaimne ja taimne, vaid need on igale inimesele tõhusateks abilisteks iseendaga ühenduses olemiseks, iseendas tasakaalustumiseks, harmoniseerumiseks, loomaks endas rahu ja tasakaalu sesundit, igapäevaselt, ja olema teadlikkuses, samas ka neutraaluses, kohalolus igast hetkest, ms sinu elus toimuvad. Siis ei lase Sa end mõjutada, välise maailma hirmutamistel või muudel progrmmidel, eeldustel, et mis või kes Sa peaksid olema, ja mida peaksid tegema, vaid oled sõna otseses mõttes Sina ise ehk Iseenda valgusteadlikkuses.
Loomisest kaarditega: Minu kogemuste põhjal töötavad inspiratsioonikaardid imeliselt. Armastan neid võtta ja soovitangi sellisel põhimõttel, et valid kaardi mingile küsimusele vastuseks ja seejärtel saad valida teise kaardi esimesele selgituseks ja kolmanda toetuseks ning juhatuseks esimestelt kaarditelt loetule ehk ka nagu suunanäitajaks edaspisteks abivõteteks või tegevusteks.
Valides kaardi hakkavad läbi Sinu toimima Valgusmustrid nagu kodeeringud, kas luues või kustutades, muutes, transformeerides. Valides kaardi või mitu ja jättes need avatult seisma lauale,vm. toovad – loovad valgusevälja Sinu ümber ükskõik, kus Sa ise sel päeval pole. Valgusmustrid aitavad Sind olla kogu päeva hoituna, toetatuna, aidates Sinu elu muuta, hetkeliselt, ja häälestavad Sinu oleviku hetke heaolule, küllusele, armastusele, teadlikkusele, rõõmule ja õnnetundele.
Oled massöör, reiki praktik või muu terapeut, saad edukalt kasutada oma igapäevatöös imeliste abilistena. Valgusteadlikkuse inspiratsioonikaarte kasutavad ka kosmeetikud, juuksurid, aroomiterapeudid aga ka lihtsalt armsad inimesed nii igapäevaelus, kui ka tööga seonduvalt ning on andnud mulle imelisi tagasisidesid kaartide kasutamise toimest.
Kaardid ongi aegumatud abilised ja sõbrad Sulle aastateks – nad on energiates korrastavad, taastavad ja loovad, valguseenergiat kiirgavad ja Sinule toetava valgusevälja loojad.
Soovin Sulle imelisi kogemisi, kõikvõimalikkuses kulgemist!
Valgusteadlikkuse inspiratsioonikaardid on Sinu jaoks ootel
Valgusekanal Marge