Tänane teema on vabaks laskmine, lahti laskmine, transformeerimine. Vanad alateadvusesse salvestunud tunded, emotsioonid, ja võib olla muud energiakogumikud, mustrid, programmed need on nagu ankrud, mis ei lase Sul kõrgemale tõusta. Isegi, kui Sa tõused, siis need ankrud tõmbavad Sind alla tagasi. Ja selleks, et saaksid täiesti nendest vabaks on neid vaja vabaks anda aga ka tõsta enda teadlikkust sellest, et Sa ei pea neid mustreid kordama.

Või õigemini oleks õigem öelda, et Sina oled Looja Olevus ja elad iseenda individuaalset ainulaadset elu ja Sul võimalus ja võimekus otsustada, mida Sina läbi elad. Mida Sa oma reaalsusesse lased ja et mida Sa enda elus kogeda tahad. Teadlikuks saamine ongi see, et Sa hakkad teadvustama ja teadma, et Sul tõesti on see võime, võimekus, vägi ja jõud. Selle jaoks on vajalik Sul ennast tõsta igapäevaliselt kasvõi kordki päevas kõrgemale sagedusele. Kasvõi jõuga. Teiseks valida, mõelda ja olla positiivsuses, tänulikkuses, rõõmus, õnnetundes, ehk leida igas eluseigas need nö medali positiivsed pooled. Kui Sa tõstad enda sagedust, Sul on võimalik tõsta end ka rõõmu, õnne, tänulikkuse, heaolu, külluse, kõikvõimalikkuse sageduse tasandile ja täita enda energiaväljad nende energiateadlikkustega kõikvõimalikkuses ja tänulikkuses. Lihtsalt öeldes tänusõnu – ma tänan, tänan, tänan, Mine peegli ette ja vaata enda peegelpildile otsa ja ütle: Ma nii armastan Sind. Lihtsalt õnnistades enda päeva ja kinnitades, et mul tuleb täna tore, edukas ja kõikvõimalikkuses ja tänulikkuses päev. See saab olema super päev! Ma tõstan ennast sellesse heaollu ja küllusesse, superpäeva teadlikkusesse. Kui Sinus on mingisugune madal emotsioon raskus, kurbus, süütunne, siis tõsta see enda ette. Vaata talle otsa, tunneta ja teadvusta, kust ta pärineb, küsi ta käest, mida ta on tulnud Sulle õpetama või siis näed sa pilte ja vaata seda. Võ siis Sa tajud enda sisemise tundega või kehaga, mis emotsioon sealt kaasneb. Täna seda ja ütle, et Sa nüüd tead ja annad selle vabaks. Mul pole vaja seda enam kogeda. Vaid Sa nüüd tead seda, mida see tähendab ja et Sa oled nii tänulik. Tänulikkus on kõrgevibratsiooniline energiasagedus ja tõstab Sind veelgi kõrgemale aidates Sinu vibratsioone peenendada.

Medalil on alati kaks poolt ja Sul on igal ajal, igal hetkel võimalik valida, kumma poolega Sa ühined, kas positiivse või negatiivse poolega. Ja püüa valida rohkem positiivseid pooli, sest need tõstavad Sinu energiavibratsioone. Hakka saatma kõigile ja kõigele armastust, teadvustades kogu oma teadvusega, häälestudes positiivsusele ja armastusele, tänulikkusele ja ütled kõigile ja kõigele, et sa tõesti, tõesti hindad neid. Valgust ja armastust teile. Ma tõsti soovin teile head. Valgust ja armastust teile. Ma tõesti hoolin ja austan teid. Valgust ja armastust teile. Ka hooponopoonot on võimalik endale teha ja afirmatsioone: Ma olen valgus ja armastus, valgus ja armastus on minus, mina olen valguses ja armastuses. Lausudes selliselt Sa juba ühined kõrgemaga. Valgusena ennast tunnistades, valgust enda sisse kinnitades ja valgusena olevana ennast teadvustades, Sa juba tõused enda vibratsioonides, ja sa teed enda sisse, enda auravälja võimsa valguseplahvatuse, mis kõik madala ja negatiivse sealt ära transformeerib. Nagu plahvatusena lööb laiali ja põletab ära valgusetules. Ja Sa tõsused vibratsioonides, sest sinu auraväli, Sinu energiad täituvad puhta valguse ja armastusega, mis on kõrgema sageduse vibratsioonid. Ja olles sellises teadlikkuses , Sa juba ühined ümbritsevast maailmast, ühisväljast vaid kõrgema sageduse energiatega. Lubad need enda ellu, kiirgad seda välja ja tõmbad välisest maailmast enda poole. Lubad neid enda ellu ja ühined sellega ja Sa juba jällegi tõsed energia vibratsioonid ja Sinu teadlikkus muutub. Sinu teadvus teiseneb, Sa hakkad maailma pilti nägema hoopis teise pilguga nagu oleksid esimeselt korruselt sõitnud liftiga üheksakorruselise maja katusele ja vaatad siis maailma ja näed elu pilti hoopis teises plaanis. Hoopis teises valguses ja Sinu teadlikkus, teadvus muutuvad veelgi. Sa hakkad nägema elu Suures plaanis.

See teema tuli mõttest pööripäeva energiatest ja mis on vaja pööripäeval, ka enne ja peale ning kuidasmoodi puhastada ja mis puhastab sind ja kuidas Sa saad olla hoopis teistes energiates ja sageduses.