Kui otsid kinnitust, et kas Sa oled oma elus õigel teel, siis see kirjatükk on Sinu jaoks.
Olles ebakindluses enda väärt olemisest ja usaldamata oma sisetunnet, ootad Sa kõigele kinnitust väljaspoolt iseennast. Välisest maailmast ja teistelt inimestelt ei saa Sa aga kunagi sellist teavet nagu iseenda sisemusest, oma hingesüdamikust. Eks aja jooksul õpid end usaldama ja olema hetkes. Küll see tuleb. Hetke energiates kiiremini, kui arvata oskad. Kogu Su teekond on olnud ja kulgebki Sinu enda hingestatud vaimu juhendusel.

Tema kuulamise ja uskumise saad selgeks harjutamisega ja samas ka mõistuse, ehk egoteadvuse vaigistamisega ning siis oled täielikult iseenda Mina juhendusel oma elu edasi kulgemas.
Kes on nende kahtluste ja ebakindluse taga on Sinu mõistus, ehk egoteadvus. Lastes end tema võrku püüda, ühined veel ka ühisväljast pärinevate sarnaselt vibreerivate energiatega, ja kõik võimendub mitmekordseks.
Seega on igapäevane tähtis tegevus antud ajahetke energiates omi vibratsioone kõrgel sageduse tasandil hoida. Olles kõrgemal ei ühildu Sa madalasagedustlikuga ja suudad põhineda aina rohkemalt iseenda sisemusest pärinevale, oma hingesoovidele.
Meil on inimestena siin maises plaanis igal üksikisikul oma suur missiioon, mis varem või hiljem tuleb Sinu jaoks nähtavale ja teadvustamisse. Ning nagu miski X faktor paneb Sind seda järgima. Mis ei tea, aga teisiti ka ei saa, ja siis polegi muud, kui vaid usaldada. Ennast armastada just sellisena nagu oled, tingimusteta. Ja lood omale avatud tee kõigi hingesoovide ja visioonide ilmsikstulemisele maise mateeria tasandis. Suures plaanis, Universumiavaruses asetud aga omale kohale nagu pusletükike suures puslepannoos, ja aitad selle “iseenda ülesleidmisega” luua harmooniatasandit kogu Universumis.