Kuidas ma saan olla kindel, et asjad toimivad?
Kuidas tean, et kui ütlen, siis nii läheb?
Kuidas tean, et minu sõna ja otsus loovad?
Ma olen see, kes ma olen – see on “Moosese kood”. Ma olen Looja olevus. Suure Universumi teadvuse väike närvirakuke. Pisike miniatruurne kujund suurest plaanist, omades samu omadusi, võimeid, energiaid, jõudu ja väge nagu Universum. Seega, kui Mina nii ütlen, siis nii see ka on!
Mina otsustan ja valin elada igal päeval heaolus ning õnnestumistes!
Mina otsustan ja valin olla püsivalt terve tervisega!
Mina otsustan ja valin olla püsivalt rõõmus ja õnnelik!
Mina otsustan ja valin elada igapäevaselt igal tasandil külluses!
Mina otsustan ja valin end armastada ja olla armastatud!
Mina otsustan ja valin iga hetkeliselt olla rahu ja tasakaalu sesiundis!
Sest Mina olen Mina. Mina olen see, kes Ma olen. Mina olen.
Olen Looja olevus. Otsustades nii olen ühenduses Jumalikuga. Loomine toimub teadvustades soovitu olemasolu, mitte küsimist, palumist ega tahtmist, vaid teadmist, et otsustades ja tehes valiku on see Sul juba olemas.
Sellisel juhul oled kontaktis enda sisemise Minaga ja lood läbi südame teadlikkuse, olles iseenda loomepotensiaalis.
Armastuse Valgust
Marge