Eile oli imeline päev – ühelt poolt osalejatele veidi väsitav aga minu poolt puhas rõõm. Armastan neid kursuseid, sest saan enda valgusteadmisi jagada ja olen õnnelik, et keegi vajab neid. Universum saadab osalejad, ja osalejale sisetunde, mis paneb neid pürgima uute valgusteadmiste poole. Elus on kõik põhjusega – niisama pole mitte midagi.

Uute infode vastuvõtmine võib olla alguses väsitav, sest nende tasandiga pole osaleja olemus veel harjunud. Selleks, et uued teadmised talletuksid, loob Universumi kõrgeim teadvus osalejasse koha, kuhu neid talletada kasutades selleks puhastusprotsesse energiates, mis võibki anda tunda väimusena.
Veelgi imelisemaks tegi kursusepäeva aga see, et mõlemad osalejad olid meesterahvad.
Viimasetel kursustel on igal olnud üheks osalejaks meesterahvas ja on südamest rõõm tõdeda, et ka nemad julgevad ärgata, peidust välja tulla ning valida endale vaimsuses edasiliikuda asumise tee.
Imelist valguses kulgemist ja iseenda teadvustamist Mina olen Mina tasandis, Ma olen see, kes ma olen teadlikkuses❤
Valgust ja armastust,
Marge Valgusekanal